Rizses-kókuszos szelet (sütés nélkül)

Rizses-kókuszos szelet (sütés nélkül)

Hozzávalók
Kekszes alaphoz:
- 25 dkg omlós keksz
- 20 dkg vaj

Töltelékhez:
- 10 dkg desszert rizs (kerekszemű)
- 10 dkg kókuszreszelék
- 15 dkg cukor
- 2 cs. vaníliás cukor
- 6 dl tej
- 1,5 dl víz
- csipetnyi só
- 2 dl tejszín
- 2 dkg zselatin

A darált háztartási kekszet összekeverjük az olvasztott vajjal, majd egy tepsibe vagy tortaformába nyomkodjuk jó alaposan.
A töltelékhez a rizst feltesszük főni a tejbe, teszük bele egy csipet sót, a cukrot és a vaniliáscukrot, majd puhára főzzük. Belekeverjük a kókuszreszeléket.
Amikor megfőtt a rizs, akkor hagyjuk hűlni. 
A tejszínből habot verünk. A zselatint felfőzzük a vízben. A hűlt rizshez hozzákeverjük a tejszínhabot és a zselatint. Ráterítjük a kekszes alapra, majd hűtőben hűtjük. Amikor megkeményedett, akkor csokoládéval vonjuk be a tetejét!