Krémsajtos kevert sütemény ribizlivel

Krémsajtos kevert sütemény ribizlivel

Hozzávalók:

38 dkg margarin
30 dkg krémsajt vagy mascarpone
2 citrom reszelt héja
30 dkg kristálycukor
2 csomag sütőpor
6 tojás
1 kg liszt
30 dkg ribizli, vagy más piros gyümölcs (fagyasztott)

A margarint és a krémsajtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a reszelt citromhéjat is, addig kavarjuk, amíg krémes állagú lesz.Egyenként hozzáadjuk a tojásokat és összedolgozzuk, majd a lisztet és a sütőport is hozzákeverjük. A gyümölcsöt óvatosan belekeverjük.Egy nagy tepsit kivajazunk és belekanalazzuk a tésztát és elsimítjuk. 180 fokon sütjük kb. egy órán keresztül, majd hagyjuk hűlni és megszórjuk a porcukorral.